IA DIPLOMA FARA SA FACI CURS!

Ce este o calificare si cum se obtine?
8 mai 2014
 

Certificare de competențe

IA DIPLOMA FARA SA FACI CURS!

Daca stii o meserie dar nu ai calificare, te ajutam noi! Vino la Centrul nostru de EVALUARE SI CERTIFICARE pentru evaluarea si certificarea competentelor, obtinute pe alte cai decat cele formale. Se pot inscrie in procesul de evaluare persoanele (denumite in continuare ”candidat”) care au lucrat sau lucreaza intr-un domeniu, au experienta de munca pe care o pot dovedi cu documente, dar nu au diploma.

Evaluarea competentelor se efectueaza in raport cu criteriile de realizare descrise in standardul ocupational al calificarii. Colectarea dovezilor de competenta rezulta din prezentarea documentelor si din aplicarea metodelor de evaluare, atat teoretice cat si practice, de catre un evaluator acreditat al centrului nostru.

Procesul de evaluare se finalizeaza prin declararea candidatului ”competent”.

Se elibereaza Certificatul de competente profesionale in calificarea solicitata.

Documentele care se solicita candidatilor sunt urmatoarele: copie carte de identitate, certificate de nastere, certificate de casatorie, ultimul act de studii

– cu precizarea ca trebuie minim 8 sau 10 clase;

– in functie de anul absolvirii;

– 3 fotografii in campul muncii;

– adeverinta sau raport de la fostul/actualul loc de munca din care sa reiese experienta in domeniu si adeverinta medicala cu mentiunea ”clinic sanatos”.

Evaluarea si cerificarea competentelor profesionale pe baza standardului occupational ofera garantia ca persoana certificata a demonstrat ca are cunostintele si deprinderile necesare efectuarii activitatilor descrise in acel standard.

Termenul de realizare: intre 1 și 3 zile!!!

 
Centrul nostru este acreditat de AUTORITATEA NATIONALA PENTRU CALIFICARI, in conditiile legii, sub denumirea de Asociatia Centrul Regional pentru Ocuparea Fortei de Munca si Protectie Sociala. Ne puteti gasi in Registrul Centrelor de evaluare si certificare pe site-ul www.anc.edu.ro.

Tu hotarasti viitorul tau !

Dezvolta-te!

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *